• Phone: +32 2 476 25 92
 • info@artemys.be

In de wereld van de engineering is het vinden van goed gekwalificeerd personeel op het juiste moment vaak een aanzienlijke uitdaging, die voor vele structuren soms kritiek is.

In onze markt, waarin de technische vaardigheden steeds schaarser worden, combineert Artemys technologieën, arbeidskrachten, expertises en multisectoriële gereedschappen om één objectief te bereiken:

Voor u de aangepaste, gespecialiseerde, lokale en efficiënte staffingoplossing vinden.

– Aangepast aan uw behoeften, wij gaan u immers niet in de richting duwen van een uniek consultancymodel, maar zullen de staffingoplossing toepassen waaraan u de voorkeur geeft en die het best aan uw problematiek beantwoordt, met de volgende opties:

  • Executive search ( werving en selectie )
  • consultancy
  • headhunting
  • detachering van zelfstandigen

– Gespecialiseerd ook: onze leden ontwikkelen al jaren netwerken, vaardigheden in werving en selectie met betrekking tot de arbeidsmarkt in de sectoren van energie, energie-efficiëntie, duurzame ontwikkeling en kringloopeconomie.
– Lokaal, aangezien wij een Belgisch bedrijf zijn dat onze markt uitstekend beheerst in Vlaanderen, Wallonië en Brussel, waar wij databanken, methodologieën en knowhow ontwikkelen die specifiek zijn voor deze omgevingen.
– Efficiënt ten slotte, aangezien wij bij Artemys ervan overtuigd zijn dat er op het vlak van staffing altijd oplossingen zijn. Om ze te vinden, zijn er knowhow, tools en methodologieën nodig. Daaraan moeten wij onze wil, onze acties en onze vastberadenheid toevoegen om voor u het verschil te kunnen maken. Om te kunnen beantwoorden aan de behoeften van onze klanten, zodat zij de uitdagingen kunnen aangaan waarmee ze geconfronteerd worden, steunen wij verder op meerdere troeven:

   • Het vermogen te werken aan aanwervingen voor de hele levenscyclus van een project, een product binen technische omgevingen
   • Een multisectoriële expertise (human resources, engineering, communicatie, informatica, juridisch…)
   • Een proactieve benadering van onze aanwervingsprojecten (directe acties en benaderingen eventueel gekoppeld aan performante gereedschappen)
   • Een waarborg van 6 maanden op al onze contracten
   • Een verantwoorde, ethische en geëngageerde benadering op het vlak van het menselijk welzijn en van compensatie van onze koolstofvoetafdruk

Tegelijk kunnen wij, wanneer er een probleem of een dysfunctie is die de realisatie van doelstellingen verstoort, de kandidaten helpen die willen werken aan een loopbaanwijziging die gericht is op de sectoren van hernieuwbare energie, energie-efficiëntie, duurzame ontwikkeling en kringloopeconomie. Op uw verzoek kunnen wij u in contact brengen met coaches, partners en uiteindelijk gespecialiseerde werkgevers om uw loopbaanevolutie te vergemakkelijken.